Funktionalitet i xSentio

Möjligheterna med xSentio och fler finns. Det är kanske dumt att säga att du kan göra allt i xSentio men du kan göra väldigt mycket så det ska verkligen till för att era behov inte kan tillgodoses.

Bild- och filhantering

Ladda upp bilder, filmer, pdf-filer, dokument och mycket mer för användning på din hemsida. Du kan skriva över och ändra mått på bilder som är uppladdade.

SEO-verktyg för sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är något som är väldigt viktigt om man vill få besökare till sin hemsida. Enkla men avancerade verktyg för att hantera nyckelord, meta-information, titlar och annan information som är viktigt att få med för att google ska kunna indexera din hemsida på bästa sätt.

Statistik

Följ dina besökare på ett tydligt sätt, och se vilka sidor som är mest respektive minst besökta.

Se statistik per vecka, månad eller år. Du kan även se vilka sökord som använts för att hitta din hemsida via sömotorer och vilka filer som laddats ned på din hemsida.

Formulärskapare

Skapa enkelt egna formulär på några minuter. Dra och släpp standardfält som “namn, epost” – eller skapa helt unika kryssrutor och radioknappar för att skapa enklare beställnings-/ eller offertförfrågningar.

Blogg med kommentering och etiketter

Många av våra kunder vill ha en blogg som en del av hemsidan. Blogginlägg har samma enkla redigeringsmöjligheter som vanliga sidor. Bloggen har funktioner för kommentering, hantering av etiketter, automatisk arkivering, tidsstyrning och mycket mer.

Sökfunktion

Om din hemsida innehåller många sidor eller artiklar så kan det snabbt bli lite rörigt att hitta det som man letar efter. Med en avancerad och fullfjädrad sökfunktion kan dina besökare enkelt och snabbt hitta rätt information. Sökfunktionen kan självklart anpassas både till design och funktion.

Avancerad rapport om besökare

Vi tar fram skräddarsydda rapporter på statistik du önskar och som kan skicka veckovis eller månadsvis.

Flera språk

De flesta av våra kunder har sin hemsida på flera språk, så självklart har vi stöd även för detta. Skapa exempelvis en Svensk och en Engelsk version av er hemsida.

Loginfunktion / låsta sidor

Det finns möjlighet att låsa sidor som kräver inloggning för åtkomst.

Sociala medier

Facebook, Twitter, Google+ kan integreras på hemsidan.

Dela sidor med sociala medier

Låt besökare dela dina sidor via sociala medier som Facebook, Twitter, Google+ mfl.

Sitemap

Visa hela hemsidans struktur för besökare och sökmotorer.