Vad är xSentio?

xSentio är en webbpubliceringstjänst från WebbPlatsen i Sverige och VAlain WebAgency SA. Den är baserad på det öppna verktyget WordPress. Vi har paketerat WordPress-applikationen med ett antal tillägg och förändringar som gör att det lämpar sig bra för de flesta webbsajter; communities, portaler, intraNät, webbplatser/hemsidor, e-butiker mm.

Mervärdet för våra kunder ligger i vår långa erfarenhet av webbpubliceringssystem, webbapplikationer, grafisk design och formgivning, systemutveckling samt förmåga att knyta ihop allt i ett attraktivt paket. Utöver detta tillkommer att vi driftar xSentio i vårat säkra datacenter och är väl bekanta med skriptspråket som WordPress och dess tillägg är skrivet i, vilket är PHP. En stor fördel med att använda ett verktyg som WordPress är att det får en enorm exponering då det används på långt fler webbplatser än något kommersiellt verktyg.

Vad gör vi med xSentio?

Vi tillhandahåller det som en tjänst där det finns olika nivåer av vårat åtagande. Det finns möjlighet till allt från utbildning, formgivning, förändring och vidareutveckling. Självklarheter som att vi ser till att ni har den senaste versionen, en fungerande och åtkomlig webbplats, statistik, att vi hjälper er att komma igång och även är med att lansera webbplatsen, mm ingår för alla nivåer av xSentio.

Vi arbetar proaktivt med er sajt, ser över den två ggr per år. Paketerad med färdiga lösningar som tex nyhetsflöde, bildgalleri, sökfunktion, menyhantering, formulärhantering. Förberedd för sökmotoroptimering samt byggd på ett ramverk med utmärkta möjligheter för vidareutveckling av form och funktion.